top of page

Nova Luce ventillátoros lámpák - kényelem és esztétikum egyben

Frissítve: 2021. febr. 12.

Régi tévhit, hogy a mennyezeti ventilátoros lámpa kizárólag a nyári melegben hasznos, mert ilyenkor megkönnyíthetjük vele a lakásban tartózkodást. Pedig ez már rég nem igaz! Ezek a lámpák kimondottan előnyös és egyben biztonságos megoldást nyújtanak, hogy a levegő zavartalanul áramolhasson télen és nyáron egyaránt.


A ventilátoros lámpák nem csak a nyári hónapokban jelentenek felüdülést, hanem a hűvösebb időszakokban is: az ellenkező irányba való kapcsolással a fenti levegőt lefelé nyomva javítják a hőérzetet. Ár-érték arányát tekintve pedig egészen biztosan a klíma előtt jár, arról nem is beszélve, hogy egy mennyezeti légkeverős lámpa felhelyezése mennyivel egyszerűbb, mint egy klímaberendezés bekötése. Szintén megfontolandó, hogy egy ilyen készülék mellett szinte lehetetlen megfázni. Nem kell aggódni a zavaró körülmények miatt sem, ezek a ventilátorok szinte észrevétlenül működnek, semmilyen zajt nem keltenek.


Lakberendezési szempontból megközelítve sincs probléma: a mai ventilátoros lámpák megjelenése már kifejezetten esztétikus. Különböző kialakításban, színben elérhetők, így ízlés szerint választhatók az adott helyiséghez. Egy modern lámpa ventilátorral ugyanis finom eleganciával teszi kényelmesebbé hétköznapjaidat.


A Nova Luce kínálatában több ilyen lámpát is találtok, melyek már távvezérlés útján működtethetők, így használatuk rendkívül kényelmes. A lámpa és a légkeverő is távirányítóval irányítható. Ötféle sebességfokozat közül választhattok, hogy a számotokra legkellemesebb keringetést érhessétek el. Hátrameneti fokozatba kapcsolva télen is használhatók a levegő felmelegítésére. A fa ventilátor lapoknak köszönhetően működésük csendes. A ventilátorok motorjára 10 év, míg a lámpákra 2 év garanciát vállalunk. Lámpatest részük meleg fehér fényű beépített LED fényforrást tartalmaz.A Monsoon és a Breeze takarórózsája alján egy csukló helyezkedik el, mely 15 fokos mozgatást tesz lehetővé, így ferde mennyezetre is felszerelhető. A Monsoon különlegessége, hogy a ventilátorlapok egyik oldala fehér, a másik juhar színű. Tetszés szerint használható, hogy melyik oldala nézzen lefelé, hogyan illeszkedjen jobban a berendezéshez.Lassan, de biztosan közeledik a nyári meleg. Szerezzétek be időben kedvenc darabotokat, hogy kellemesen, frissen teljenek otthonotokban a napok!


848 megtekintés
bottom of page