top of page

Új színek, okos megoldások - Nova Luce Rando lámpák

Frissítve: 2021. márc. 31.

A gyártó idén számos új színnel bővítette a kínálatot és felismerte, hogy a fejlődés a lámpák terén is kiemelten fontos, így egyúttal okos megoldásokkal is felruházta ez évi kollekcióját.


Friss és esztétikus megoldások jellemzőek erre a termékcsaládra, melyek nem csak külsőre, de tulajdonságuk alapján is modernné teszik a lámpákat. Mindemelett letisztult formavilága bármely modern otthonba beillik, így bátran válogathattok színek és méretek között.


A kínálatban megtalálhatók függesztékek és mennyezeti lámpák egyaránt, természetesen mind beépített LED fényforrással, a kiváló fényhatásért. A Rando lámpák jellemzően meleg fehér fényforrást tartalmaznak, otthonokban kedvelt, kellemes, meleg fényt biztosítanak. Néhány típusuk kapható természetes fehér színhőmérséklettel is, mely alkalmasabb tevékenységek végzéséhez, jobban láttatja a valós színeket, aktivitásra ösztönöz. Hogy biztosan a helyiség stílusának, hangulatának és méretének megfelelő lámpát tudjátok választani, a termékcsalád elérhető Thin verzióban is, melynek vékonyabb formája elegánsabb benyomást kelt.A gyártó nagy hangsúlyt fektetett a színválasztékra is, az eddig fekete, fehér, szürke és barna színben kapható termékcsalád idén újabb színekben pompázik: szálcsiszolt kávébarna, szálcsiszolt arany és ezüst.


A Rando lámpák különlegessége azonban nem csak stílusos kinézetükben rejlik, hanem az okos megoldásokban is. A Rando Smart termékek wifin keresztül, okostelefonról, tabletről (a Tuya nevű alkalmazás letöltésével) vagy okosház rendszerről (Google Home, Amazon) is vezérelhetőek. Beállítható a fényerősség (10%-100%) és a kívánt színhőmérséklet meleg fehértől természetes fehér fényig (3000 Kelvin - 4000 Kelvin). Ráadásul a lámpákból csoportok is képezhetők, így akár több lámpát is tudtok szinkronban vezérelni.


A Nova Luce Rando termékcsalád 2020-ban az egyik legpraktikusabb termékcsalád. Nektek melyik színben tetszik?23 megtekintés
bottom of page