top of page

Trend színek 2023

Frissítve: márc. 3.

Ez az év az önkifejezésről és a nyugalomról fog szólni.

2023-ban az egyik meghatározó festékgyártó cég, a Pantone az év színének egy nagyon energizáló, dinamikus színt választott, mely új lendületet hozott magával. A Pantone célja a Viva Magentával az volt, hogy a gondterhes napokból egy új, erőt sugárzó, élénk szín emeljen ki bennünket.

A termékek megtekintéséhez kattints a képekre.

 

Ha lakberendezéssel, felújítással vagy lakásod újra tervezésével foglalkozol, érdemes a Dulux festékgyártó által kihirdetett év színére is figyelmet fordítanod.


Idén a halványsárga árnyalatú Wild Wonder hirdeti az emberek és a természet szorosabb kapcsolatát, a mentális egészség javításának fontosságát. Ez a színárnyalat a pozitivitást és természetességet sugározza, ezáltal segít abban, hogy jobban érezzük magunkat otthonunkban.

 

A Redend Point a másik legérdekesebb lakberendezési színe ennek az évnek. Finom, semleges rózsaszín alap, a bézs és a piros keverékében, ami a pihenés, a kikapcsolódás érzését idézi fel minden otthonban. Ez a hívogató szín ideális lehet előszobákban, folyosókon is.

 

A Blank Canvas egy tiszta, frissítő, törtfehér, ami könnyedén párosítható merészebb árnyalatokkal. Ez a letisztult szín lehetővé teszi az egyéniség és a kreativitás szabad áramlását. A fehér nagyszerűen harmonizál a különböző földszínekkel és a pasztellszínekkel is.

 

A Vining a kék és a zöld színeket keveri az idilli háttér érdekében. Energizáló, mégis földhözragadt, és szó szerint bármilyen térben jól mutat.


Enteriőr képek:

trentotoday.it, dulux.hu, admagazine.com, marthastewart.com, coolesuggesties.nl

525 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page