top of page

TK Lighting - nemcsak szép, hanem környezetbarát is

Büszkék vagyunk arra, hogy több mint két évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött is haladunk a globális trendekkel, elhozzuk partnereinknek a legújabb nemzetközi kínálatot. Most épp a TK Lighting formatervezett lámpáival és környezettudatos szemléletével.


A lengyel cég a mai modern otthonok lámpáinak gyártója. A legfelkapottabb lakberendezési trendeket követve kínál minőségi termékeket. Termékeit jellemzi a letisztult, ám előremutató formatervezés. A TK Lighting lámpatestek alkotóelemei között sokféle természetes anyagot találunk, fát, különböző fémeket, üveget vagy akár textillel bevont huzalokat. Kínálata kiemelkedő a textil ernyős lámpákból, melyek a modern otthonok legkeresettebb típusai. Az összes lámpaernyő kézzel készül, természetes szövetekből, többek között a Hollandiából származó lenből és gyapotból. Széles választékkal rendelkezik dróthuzalos lámpákból, többféle színben és formában, melyek a loft lakások elengedhetetlen darabjai. Játékosan használja a különböző árnyalatú üvegburákat, kínálatában füstszínű, borostyán és teljesen átlátszót is találunk. Az burák szolid árnyalatai miatt ezek a lámpák sokféle környezetben megállják helyüket.


A TK Lighting termékei jellemzően normál, E27-es foglalatot tartalmaznak, így számtalan fényforrás közül választhatunk a működtetéshez. Gazgaságossági szempontok miatt érdemes LED fényforrást választani hozzzá, mely élettartama egy hagyományos izzó élettartamának kb. 25-szöröse. Ma már sokféle dekorációs LED fényforrás közül is választhatunk, melyekkel az átlátszó üvegburás lámpák igazán mutatósak.Nektek melyik a kedvencetek az új lámpacsaládokból?


8 megtekintés
bottom of page