top of page

Te is vártad már?

Megnyitotta kapuit legújabb vidéki üzletünk Pécs szívében, a Király utcában, ahol két szinten tekinthetsz meg, több mint 800 lámpát megannyi stílusban. Találsz nálunk ragyogó glamour, modern, természetes hatású skandináv és loft dizájnú lámpákat is, melyekkel otthonodban is megteremtheted azt a hangulatot és stílust, amit elképzeltél. Akár lakásodba, házadba vagy kertedbe keresel megfelelő világítást, érdemes ellátogatnod hozzánk!

Tudtad, hogy nem csak a legújabb, de egyben a legnagyobb boltunk nyílik meg ezzel? Járd körbe a közel 270 m2-es üzletünket és találd meg a számodra megfelelő világítást, akár szakértői segítséggel. Bizony, szakértőink segítenek megvalósítani elképzeléseidet, megoldást nyújtanak világítási problémáidra és ízlésednek megfelelően konkrét lámpákat is ajánlanak.

Fejfájást okoznak a mostani energiaárak? Megértjük. Pontosan ezért, olyan praktikákkal segítünk neked, melyekkel csökkentheted energiafogyasztásodat. Okos és energiatakarékos lámpákkal, praktikus megoldásokkal rengeteget tudsz spórolni, kérd szaktanácsadóink segítségét fényerő szabályozható, mozgásérzékelős, napelemes vagy okos vezérlésű lámpákkal, rendszerekkel kapcsolatban.


Hol tudsz majd parkolni? Az üzlet Pécs sétáló utcájában található, ezért autódat a bolttól 300 méterre található Király utcai parkolóban vagy a tőlünk 450 méterre található Búza téri mélygarázsban, illetve a szintén 450 méterre található Perczel Miklós utcában tudod leállítani. Onnan pedig már csak egy kis séta választ el, a pécsi Király utca egyik legfényesebb pontjától, az Elter Világítás szaküzlettől.


Várunk szeretettel!

146 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page