top of page

Sikersztori - Egy Michelin-csillagos séf valóra vált álma.

Nagyon büszkék vagyunk, hogy Pesti István Michelin-csillagos séf otthonát a mi lámpáink díszítik, mi több ragyogják be fényükkel.

István "álomotthona" a Cseke-tó partjához közel, Tata-bányán található. Élete nagy részét Budapesten töltötte, ahol lakásban lakott, de mindig is arra vágyott, hogy egy ház adjon otthont neki és családjának. Úgy döntött valóra váltja egyik legnagyobb álmát és belevág.

Ahogy István fogalmazott: "Nagyon hálás vagyok azért, hogy vidéken sikerült egy családi otthont megteremtenem, méghozzá mindezt feleségemmel, illetve 1 éves kislányommal tudom megélni." Mindent ő talált ki, még a lámpákat is ő maga választotta. Saját ötletei és elképzelései szerint újította fel ezt a régi házat, modern szemléletét a vidéki stílusjegyek megőrzésével ötvözte.

És ha már a vidéki hangulatnál tartunk, ami nagyon tetszett nekünk, mikor nála jártunk, és ilyen megoldással még nem is nagyon találkoztunk, azok a fa gerendákba épített spotlámpák voltak. Nagyon kreatív és egyedi koncepció! A szobák egyes falait téglák borítják, mely szintén a vidéki megjelenést erősíti.

Tovább haladva a nappaliba, nem mehetünk el szó nélkül a fa gerendákból készült könyvespolc mellett sem, melyet LED szalaggal hangsúlyozott ki. Ezzel a megoldással a meleg otthon érzetét kelti és kellemes hangulatot biztosít az ott tartózkodók számára.
A hálószobába éjjeli lámpának, a Nowodvorski Hotel fali lámpát választotta, melyhez egy praktikus kis olvasókar is csatlakozik.

A nappali és a gyerekszoba fő világításaként Nowodvorski Cameleon rendszert választott, ami kifejezetten ideális az ilyen nagy belmagassággal rendelkező helyiségekbe. Igen rugalmas megoldás, hiszen olyan fali konzolt, búrákat, és egyéb elemeket választhatott egyedi lámpájának összeállításához, amilyet csak szeretett volna. A pláne ebben az egészben, hogy a vezetékeket is tetszés szerint elvezethette. A gyerekszobában fali konzolról indul a rendszer, a vezetékek legyező formába rendezése pedig még egy külön dekorációt ad a helyiségnek. A nappaliban egy mennyezeti rózsába kötötték be a vezetékeket, melyre három nagy méretű Nowodvorski Barrel ernyő csatlakozik, ez a koncepció kitűnő választás a nagy térbe.

A hosszú folyosót mennyezeti spot lámpák világítják meg, ezenkívül a fal alsó részében besüllyeszthető lámpák kaptak helyet, melyek az esti tájékozódást segítik. Ugyanezzel a céllal jöttek létre a fürdőszobában a falba süllyesztett lámpák is, melyek rendkívül praktikusak és hangulatot is adnak.


Köszönjük, hogy a lámpák által egy kicsit mi is részesei lehettünk ennek az álomnak a megvalósulásában! Mi is úgy tartjuk, hogy egy ház a benne élő családtól válik otthonná, mi pedig fényeinkkel kellemesebbé varázsoljuk az ott töltött időt. Ahogy mi mondjuk: "Hangulatot teremtünk, hogy szeress otthon lenni."

53 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page