top of page

Otthonos hangulat a kertedben is

Frissítve: jún. 19.

Ha mindened a kerted és szereted az időd nagy részét ott tölteni, szépítgetni, rendezgetni, akkor miért ne koronáznád meg esztétikus kültéri lámpákkal? Ahogy bent a fényekkel teszed otthonossá házad, úgy ezt kint is megteheted. Olyan mesés hangulatot teremthetsz, amilyenről eddig csak álmodoztál. Ezeket az álmokat mi most valóra váltjuk, ezért hoztunk neked 4 terméket, amiket érdemes lenne beszerezned. Ülj ki este a teraszra vagy csak sétálj egyet a kertben és hagyd, hogy a fények elvarázsoljanak.


Ötletek kültéri világításra

1. Mikor az asztal dísze nem csak szép, de funkciója is van. Nagy sikert aratnak a Seina és Colt asztali lámpáink, melyek a föld színeiben pompáznak, így bármelyik kertben jól mutatnak. IP54-es védelemmel rendelkeznek, azaz fröccsenő víz ellen védettek minden irányból. Érintőkapcsolója a lámpák tetején található, melyet egyszer megérintve fel, majd le kapcsolódik, illetve az ujjadat hosszan rajta tartva szabályozható a fényereje. A lámpa szabadon hordozható, ettől is annyira praktikus.

 

2. Szélbiztos állólámpa! Nova Luce Aran és Norlys Alta állólámpáink igazán strapabíróak, ugyanis mindkettő szélbiztos, így nem kell félned attól, hogy egy nagyobb vihar romba dönti kültéri világításodat. Az Alta lámpát nagyon jó minőségű besüllyeszthető alkatrészekkel rögzíthetjük földbe vagy betonba. Az Aran állólámpa betonból készült és csak betonba süllyeszthető, ezzel garantálva a stabilitást kertedben. IP65-ös védelemmel rendelkeznek, tehát kisnyomású vízsugár ellen védettek. Ezek a lámpák kifejezetten alkalmasak kerti utak, járdák megvilágítására, meleg fényükkel barátságossá teszik otthonod külterét.

 

3. Loft életérzés a szabadban. A loft stílus rajongóinak a Carina lámpacsaládot ajánljuk, mely egyedi kinézete mellett praktikusan használható. Szórt fényével világítja be a teret. Világítsd meg Carinával a teraszt, a kertet vagy akár a bejárati ajtót és hozz létre összhangot az udvarodon.

70 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page