top of page

Nova Luce 2023 - design, csillogás, letisztult vonalak, természetesség

Az érdekes és különleges lámpakínálatáról ismert Nova Luce elkezdte bemutatni 2023-as újdonságait, melyek mérhetetlen választási lehetőséget biztosítanak, hiszen nem csak a stílusok, hanem a színek és az anyagok is változatosak.


A gyártó a kinézet mellett a funkcióra és technológiára is nagy hangsúlyt fektetett. A legtöbb lámpa beépített LED fényforrással üzemel és fényereje szabályozható. Ez azért is előny, mivel a beépített LED-es lámpák egyenletesebb fényt biztosítanak és élettartamuk is egyre hosszabb.


A csillogás kedvelőinek biztosan felkelti figyelmét a kristály lámpák közül a Brillante és Aurelia. Mindkét család beépített LED fényforrással üzemel, és az egyes tagok fényereje szabályozható. Emellett a családok igen bő kínálattal rendelkeznek, fali és mennyezeti lámpák mellett többféle különleges formavilágú függeszték gyarapítja a választékot. Ha pedig cserélhető fényforrással szeretnéd működtetni lámpádat, akkor a Crown a tökéletes választás, hiszen kristály búrájának fényjátékával bármilyen teret beragyog.

Art deco stílusban is jelentetett meg újdonságokat a Nova Luce, melyek közül az Elize, Hook és Perla családokat emelnénk ki.

A 3 különböző formájú mennyezeti lámpával rendelkező Elize bármelyik nappaliban vagy hálószobában remekül mutat.

Az arany és opál üveg kombinációjával a Hook egyensúlyt teremt. Asztali lámpája elsődleges funkciója mellett design elem is lehet lakásunkban.

A Perla a lakberendezők kedvencévé válhat. A különleges, egyedi, gyöngysorra hasonlító fali lámpával játékosságot csempészhetünk otthonunkba.

A minimal stílus kedvelőinek is tartogat újdonságokat a Nova Luce. A letisztult formavilágú Queralt és Magnus termékcsaládok kiváló megoldást nyújtanak pultok, étkezőasztalok megvilágítására.

Sokak örömére a nagyon népszerű Palencia termékcsalád is kibővült, így az arany mellett immár fekete, fehér és nikkel színben is elérhető.

Az utóbbi időben egyre fontosabb lett a természetközeliség, amit a gyártó sem hagyott figyelmen kívül, hiszen két termékcsaládját (Griffin, Aurora) is kibővítette újabb és változatosabb formájú lámpákkal.

Emellett megjelentette a Marlo termékcsaládot, melynek tagjai természetes rattanból készülnek.

Bár anyagában alumínium, mégis tökéletesen illik a természetes stílushoz a fekete vázzal és búrával rendelkező Bredo család is.

Neked melyik a kedvenced?

77 megtekintés
bottom of page