top of page

Lámpatrendek 2018-ban

Frissítve: 2021. febr. 12.

A lakberendezésben közkedvelt színárnyalatok, mint a vajszín, bézs, okker melegséggel töltenek meg egy otthont, de félő, hogy túl egyhangúvá válik tőlük a tér. Nézd meg, hogyan teheted a teret izgalmassá fémes lámpákkal!


A csillogó fémes árnyalatok a lakáskiegészítőkben is nagyon divatosak, ami a lámpáknál is visszaköszön. Ezektől a finom, apró részletektől válik a helyiség mozgalmassá, a lakás szerethető otthonná.


A különböző fém színű design lámpákból rendkívül széles a választék. Sokféle forma, fém és üveg anyaghasználat, réz, rózsaarany, arany, ezüst színtónusok jellemzik a palettát. Kiegészítésképp már fali- és besüllyeszthető lámpák is elérhetőek ilyen különleges fém bevonatokkal.

Fontos szem előtt tartani, hogy ha fémből készült lámpát választasz, akkor az hogyan fog világítani. Az ilyen lámpatestek irányított fényt adnak, vagyis azt a tárgyat, kisebb teret világítják meg, ami fölé elhelyezik. Az üveg lámpa átereszti a fényt, illettve ha a bura még valamilyen mintát is kapott, akkor nagyon szép fényjátékot fog vetni a falra.2 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page