top of page

Kerti fények - biztonság és hangulatteremtés

Frissítve: 2021. febr. 12.

A kültéri lámpáknak egyre nagyobb jelentősége van az épületek tervezése során!

Itt az ősz, hamarabb sötétedik! Érdemes gondot fordítani a kültéri lámpák beszerzésére, hiszen funkciójuk nemcsak abban merül ki, hogy hozzájárulnak a ház külső részének hangulatossá tételéhez vagy segítik megvilágítani az utakat, lépcsőket, teraszokat, házszámokat esetleg garázsajtókat, de a fény távol tarthatja a hívatlan vendégeket is. Sosem késő a kültéri lámpák beszerzése, kiegészítése!


Tapasztalatból tudjuk, hogy a biztonságos, minőségi, időjárásálló kültéri világítás manapság már nagyon sokféleképpen megvalósítható. Nézzünk néhány példát!


Út vagy lépcső menti világítás: balesetek megelőzése érdekében is érdemes a kültéri lépcsőket vagy épp a járdát megvilágítani. Megoldható kültéri állólámpákkal, beépíthető lámpákkal, melyek mozgásérzékelővel is működtethetőek.Bejárat megvilágítása: lássuk el kellő fénnyel a bejárat előtti teret, ezáltal az ajtó nyitás is könnyebbé válik! Világítás a teraszon és az erkélyen: az erkélyre és a teraszra készült kültéri lámpák bevilágítják a területet. Hangulatos esti beszélgetésekhez is tökéletes!Kerti világítás: kiemeli a kert szép részeit.Ha mindemellett még arra is figyelünk, hogy egymáshoz illően állítsuk össze a fénykompozíciókat, akkor igazán gyönyörű összhatást érhetünk el.


21 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page