top of page

Könnyítsd meg mindennapjaidat a Nova Luce kültéri újdonságaival

Mint mindig, így most is kiváló minőségben érkeztek újdonságok a Nova Luce-től. Ezek közül párat szeretnénk kiemelni, mivel úgy gondoljuk, hogy ezek a lámpák innovatív módon jelentenek majd megoldást számodra a mindennapokban.


Az első képen látható Nova Luce Portal LED kültéri állólámpát oda helyezheted el az udvarodon ahová csak szeretnéd. Kellemes meleg fehér fénye beépített LED fényforrást tartalmaz.

Továbbá a Nova Luce Mabel LED állólámpánk szintén kültérre alkalmas, viszont ezt a fajtát a talajba szúrva tudjuk használni.Neked is van asztal a teraszodon?

Akkor biztosan sűrűn előfordult már veled is, hogy amikor estére vendégeket fogadtál, az asztalra helyezett étel és ital nem látszódott eléggé. Vagy képzeljünk csak el egy nyári estét, amikor még meleg van és a család kiülne egy jó kis kártya partira, de a gyertyák nem nyújtanak elegendő fényerőt a játékhoz.

Nos, a Nova Luce erre a problémára is gondolt, mutatjuk is hogyan:


A modern stílusú Nova Luce Fumo, Fabio és Jigra LED kültéri mobil asztali lámpáinkat bárhová elhelyezhetjük. Innovatív megoldást nyújtva ezzel az asztalok megfelelő megvilágítására. Fényerejüket 3 féleképpen tudjuk szabályozni. Különlegességük, hogy akár 50 órát is képesek világítani, mindössze egy töltéssel.Fali lámpák is érkeztek szintén modern stílusban. A Nova Luce Tredo, Valor és Jigra LED-es kültéri fali lámpákat mozgásérzékelővel és napelemmel látták el. Ezek a funkciók energiatakarékos szempontból nagyon kedvezőek egy háztartás működésénél. Ezenkívül véget vethetünk a lámpakapcsolgatásnak is, illetve nincs több véletlenül felkapcsolva maradt lámpa sem. A lámpa automatikusan felkapcsol, ha valamilyen mozgást érzékel a közelében. Ennek a funkciónak csak abban az esetben élvezhetjük az előnyét, ha olyan helyre tesszük a lámpát, ahol csak mindössze pár percet tartózkodunk. Miután elhagyjuk a helyiséget a lámpa magától lekapcsol.


Hadd emeljük ki a három lámpa közül a Jigra kültéri lámpát. A lámpatest fejét mindig abba az irányba forgathatjuk, amelyik irányba szeretnénk, hogy szórja a fényét. Ez rendkívül praktikus, hiszen miután elhelyeztük a lámpát a végleges helyére a lámpa fénye oda irányítható ahol szükség van rá.

46 megtekintés
bottom of page