top of page

Hálószoba világítás

A 2019-es Construma Start UP standján kialakított hálószoba világításából összegyűjtöttünk néhány tippet. Nézd meg, ha olyan világítást szeretnél, mely alkalmazkodik igényeidhez!


1. Tipp

A fővilágítás legyen indirekt!

Ha a fény tükröződve vetül a szobára, nem vakít, alkalmas a kellemes, nyugtató hangulat kialakításához. Az Otthon Design kiállítás lakberendező csapata ehhez az AQForm Maxi Ring család egyik lámpáját választotta. A lámpa burájának belsejében lévő középső lemez modern design-nal és indirekt világítással ruházza fel a lámpát.2. Tipp

Éjjeli lámpa helyett függeszték!

Mutatós és helytakarékos megoldás, mely mellett olvashatsz is. Itt az éjjeli szekrény fölé az AQForm Modern Glass függeszték került. Ez a lámpacsalád kézzel készül magas minőségű cseh üvegből. Változatos burákkal, háromféle formában, kétféle texturával és füst színben is rendelhető.


3. Tipp

Hangsúlyozd fényekkel az ágy mögötti falat!

Az ágy mögötti nagy falfelületet érdemes dekoratívvá tenned, a szép falat pedig világítással hansúlyoznod. Ez megoldható a faltól pár centiméterre elhelyezett, mennyezeti spot lámpákkal, melyek fénye a falra vetül. Ide a Nowodvorski Eye lámpák kerültek.
21 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page