top of page

Varázslatos fények, különleges hangulat, glamour otthon

Frissítve: 2021. febr. 12.

Miért a lámpáké a főszerep a glamour lakberendezésben?


Dr. Home, vagyis Szabó Gábor belsőépítész, lakberendező közönségdíjat nyert 2018-as enteriőr tervezési pályázatunkban. Munkájában egy tágas családi házból varázsolt csillogó, glamour otthont.


A tervező számára a belsőépítészet és a lakberendezés a fények, formák, komfort és otthonosság közös harmóniáját jelenti, melyről ez a munka is árulkodik. Hotelek tervezéséből átvett, bevált megoldásait kiválóan alkalmazza felső kategóriás magánlakásoknál is, mint pl. súrlófények, rejtett világítás, fali lámpák és különleges design függesztékek kombinációit.


A Glamour lényege a ragyogás. Ebben a stílusban megengedett, hogy akár együtt alkalmazzunk minimált egy kis barokkos klasszikussal. A fő, hogy a végeredmény szó szerint káprázatos legyen, de természetesen mértékkel, a felső kategóriás elegancia megőrzése mellett.


Dr. Home tervezésében a fényes bútorok, a fényes és matt felületek váltásával teremti meg a glamour hangulatot, melynek alapeleme a világítás. A lámpák a fényes felületek legalkalmasabb képviselői, így nem véletlen, hogy a tervező kizárólag üveg, króm, és kristály lámpákat választott. A magas minőségű K9 kristálylámpák a megjelenésükön túl azért is ideálisak egy ilyen

környezetbe, mert a szivárvány minden színében megtörik a fényt, tovább fokozva a csillogást. Így kerültek már az előtérbe is kristály fali lámpák az Azzardo Sophia családból és egy Azzardo Rain függesztett lámpa. A nappali-konyha-étkező pompáját a Zuma Prince mennyezeti lámpa, a Sophia függesztékek, Zuma Bella fali lámpák és kristály beépíthető lámpák emelik.

4 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page