top of page

Több funkciós lámpák, melyek igazodnak hozzád

Frissítve: 2021. febr. 12.


Otthonunkban töltjük az időnk nagy részét, így természetes, ha arra vágyunk, hogy a világítás igazodjon az igényeinkhez. Sokszor nehéz előre megtervezni, hogy melyik helyiségben mit fogunk csinálni, pontosan hova kerüljenek a lámpák. Megelőzhetjük ezt a dilemmát, ha variálható lámpákat választunk otthonunkba.

A több funkciós lámpák óriási szabadságot adnak, hiszen változtathatjuk a világítás szögét és kiterjedését attól függően, hogy milyen tevékenységet végzünk, hányan tartózkodunk az adott helyiségben vagy akár csak, hogy éppen milyen a hangulatunk.


A több funkciós lámpák túl azon, hogy nagyon praktikusak és felhasználásuknak több módja is lehet, képesek igazán feldobni egy-egy szoba hangulatát. A hangulatteremtés mellett legalább olyan fontos a funkcionalitás is. Az ilyen lámpák előnye többek között, hogy megfelelő alapvilágítást nyújtanak a teljes térbe, amennyiben a szoba közepére irányítjuk a lámpaernyőt. Ha azonban olvasni szeretnénk odahajlíthatjuk a karját közvetlenül a fotel vagy a kanapé fölé, így a fény egy pontra összpontosul. Az ilyen lámpák tökéletesen alkalmasak arra is, hogy több helyiségnek adjanak egyszerre fényt, például megvilágíthatják egyszerre a nappalit és az étkezőt. Amennyiben viszont enni szeretnénk, könnyen odaforgathatjuk az ernyőt az asztal fölé is. Ha asztalunk kihúzható, megnagyobbítható akkor különösen praktikus egy több funkciós lámpa, hiszen amikor az asztal méretét állítjuk, a lámpát is ennek megfelelően tudjuk forgatni vagy hajlítani.Kínálatunkban számos olyan termék található, amely praktikus megoldást nyújt a lakás bármely pontján.


Ilyen számos Azzardo lámpánk is, melyeknek mind szélessége, mind magassága állítható, ráadásul a lámpák vázához tetszés szerinti színekben választhatók ernyők. A forgatható Azzardo Selena lámpa karja egy teleszkóp segítségével nyújtahtó. Az Azzardo Adam, Zyta és Natalia lámpák szintén forgahtatóak, azontúl karjuk hajlítható. Így óriási mozgásteret biztosítanak a variálhatóság terén, széleskörű mozgathatóságuk révén bármilyen tevékenységhez tökéletes fényt nyújtanak.
A Nowodvorski Viper lámpacsalád hasonló irányt képvisel. Modern, fekete és fehér színben elérhető textil ernyős lámpái szintén forgathatóak és karjuk billenthető. Így a fény pontosan oda irányítható, ahol szükség van rá.

Bár mást stílust képviselnek, mégis praktikus felhasználást nyújtanak a Nowodvorski Harmony vagy a Tosca család lámpái, melynek karajai, mint a harmónika, tetszés szerint nyújthatóak.
59 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page