top of page

AZzardo 2020 - Finom vonalak, exkluzív design, variálható megoldások és modern technika

Frissítve: 2021. febr. 12.

Az AZzardo legújabb kollekciója teljesíti minden lakberendező álmát.


A kínálat egyszerre izgalmas és színes, az igényes formatervezésű lámpák mellett a legmodernebb technológiát felvonultató high tech irányt is megtalálják a saját vagy mások otthonát világosabbá tenni vágyók. A lámpák formavilágát– a gyártóra jellemzően – ezúttal is az olasz design inspirálta.

Az új termékek között megtalálhatók olyan nagy belógású lámpák is, melyek akár szállodák lobbijának, lépcsőtereinek, vagy más nagy belmagasságú létesítmények látványelemei lehetnek. Az Opera lámpacsalád azonban nemcsak méretei, hanem különböző variációs lehetőségei miatt is kiemelkedő: egymásba csúsztatható, beépített LED-el végigfuttatott kockái elhelyezési módjának csak a fantázia szab határt.A kínálatból természetesen nem hiányozhatnak a fémesen csillogó design lámpák sem: ilyen a nagyon népszerű Amber Milano lámpacsalád, melyből idén jelent meg a réz színű változat.

A piac igényeihez igazodva az AZzardo is egyre jobban bővíti kínálatát a különböző módon variálható lámpák terén. Ilyen az új Locus család is. A típusra jellemző kialakítás kiváló megoldás az olyan esetekre, ahol a mennyezeti kiállás nem a megfelelő helyre esik. A hosszú huzalok és mennyezeti rögzítők segítségével a lámpatestek éppen oda lógathatók be, ahol a fényre szükség van.Az Azzardo lámpák nemcsak design-ban, hanem technikai tudásban is előremutatóak. Új lámpacsalád a beépített LED-es Sandra, melynek tagjai fényerő-szabályozhatóak. Vezérléséhez egy fényerőszabályzós fali kapcsoló szükséges.17 megtekintés
bottom of page