top of page

Egy fekete - fehér otthon is lehet izgalmas és barátságos? Így igen!

Csak fekete és fehér színeket használni egy lakásban... Veszélyes vállalkozás. Azért, hogy mégse legyen barátságtalan, lágyítanod kell az ellentétet egy harmadik színnel, meg kell találnod az egyensúlyt és bele kell vinned némi játékosságot.


Ebben a lakásban kis alapterületen kellett elhelyezni többféle életteret: dolgozót, nappalit, hálót.

A dolgozó sarokban a fekete tapétát a fehér asztal, a fehér ajtó és a fehér három ágú függeszték töri meg. A tapéta színének változásával két eltérő funkcióval rendelkező teret lehet elválasztani, itt a nappalit és a hálót. Azért, hogy ne legyen túl éles a kontraszt, azt egy kép lágyítja, mely össze is köti a szoba ezen két részét.


Az érdekes anyagok, a matt és fényes felülettel játszó tapéta, a csipetnyi ezüst, mely megtöri a két színt, ez teszi kellemessé a nappalit. Előtérben egy kristály függőkkel díszitett, ezüst szálakkal szegélyezett különleges függeszték. A fehér és ezüst kiegészítők egységesítik a teret.


A többféle fényforrás használata érdekes fény-képeket vet a hálószobára. Ebben a szoba-részben álmennyezetbe süllyesztett spotok szolgálnak általános fényforrásként, melyek fényerejét fokozza, hogy az általuk vetett fénnyaláb a szekrényről, a szekrényen elhelyezett tükörről viasszaverődik.

Az ágy háttámlája mögé rejtett LED szalag került. Ez hangulatvilágításként kiváló és megnöveli a térérzetet.


Ha nincs saját lakberendeződ, hát less el egy lakberendezőtől néhány ötletet. Ami tetszik, másold le, valósítsd meg a te otthonodban is!

Lakberendező és belsőépítész: Dr. Home (www.drhome.hu)7 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page