top of page

Divatos, praktikus, sokoldalú. Ez mind jellemzi a Mono kollekciót.

De miért is különleges?

Mert nem csak divatos, hanem praktikus kiegészítője is lehet otthonodnak, melyet sokáig élvezhetsz majd a gyártó által nyújtott időtálló minőségnek köszönhetően. Egyszerű, henger alakú fejek, melyeket egy, szinte láthatatlan csukló támaszt alá. A Mono család mennyezeti, fali és állólámpákat egyaránt kínál, fekete, fehér és arany színben.

A Mono keskeny hengeres lámpafejeiben a GU10-es LED cseréje többé nem probléma! A Nowodvorski által szabadalmaztatott ONE-CLICK SYSTEM-nek köszönhetően a fényforrás nagyon egyszerűen cserélhető, hiszen a lámpa feje egy mozdulattal lehúzható, majd ugyanilyen könnyen visszapattintható.

Még egy praktikus megoldás!

A mennyezeti változat sínelemét úgy alakították ki, hogy szükség esetén az áramkábel a lámpatestben elvezethető legyen, ami segít abban, hogy ne kelljen szigorúan igazodnunk az áramkiállás helyéhez.


További technikai érdekessége a családnak a három és négy méteres mennyezeti spotlámpák, melyek két darab 150 vagy 200 cm hosszú részekből állnak, ami megkönnyíti a szállításukat. Az újszerű technikai megoldásnak köszönhetően összeszerelés után a két elem szinte láthatatlanul illeszkedik egymáshoz.


Az álmennyezetbe süllyeszthető változat egyedi rögzítésének köszönhetően kis besüllyesztési mélységet igényel. Ha a gipszkarton álmennyezet és a mennyezet között 28 mm -nél nagyobb a távolság, a Mono családnak már elegendő a hely. A rögzítők mérete lehetővé teszi, hogy 9,5 – 25 mm vastag gipszkartonba is stabilan illeszkedjen. A rögzítő elemek a lámpatest hátulján elcsúsztathatók, így többé nem kell a már meglévő mennyezet szerkezeti kialakításához alkalmazkodni.


Nézd meg a Mono család többi tagját is! >>> https://elter.hu/termekek?kereses=mono&elozo-kereses=mono


29 megtekintés
bottom of page