top of page

Design újdonságok a Nova Luce-től

Frissítve: 2021. febr. 19.

A gyártó 2021-es kínálata sokszínű, és tele van friss ötletekkel. A szín és formavilág az aktuális lakberendezési trendekre épít, legyen akár természetes, art deco vagy minimál stílusú a lakásod, a hozzáillő lámpát ebben a kollekcióban biztosan megtalálod!


Az arany ezer arcát ismerheted meg az új lámpák révén. Találsz köztük fényes, matt, szálcsiszolt és antik aranyat, de egy visszafogottabb már-már sárgarézbe hajló árnyalatot is. Ezek a modellek nem csak New Art Deco stílusú lakásokba illenek kiválóan, ahol a pompa és mozgalmasság mellett az ipari formavilág is megjelenik, hanem minden olyan környezetbe, ahol a sötét tónusok uralkodnak pl. mélykék, mohazöld vagy a földszínek mély árnyalatai, hiszen a mély színek mellett tökéletesen érvényesülnek az arany lámpák. A geometrikus formák és opál üveg burák kombinálása idén is nagy divat. Ezt az irányt képviseli a Celia család, melynek külsője fényes arany. Az érdekes formájú Grania lámpák pedig strasszos borításukkal teszik elegánssá a környezetet. A Siderno lámpacsalád könnyed, légies, vitorlára emlékeztető formája miatt lekapcsolva és felkapcsolva is különleges látványt nyújt.


Ahogy a környezettudatos gondolkodás erősödik az emberekben, úgy a természet is az otthonokba költözik. Az új Mirco lámpák kacskaringós világító része akárcsak egy inda, tekeredik a fára. A Savona lámpákban egyesül a természetes anyaghasználat és a letisztult design. Fali változatuk külön kapcsolható olvasófejjel is rendelkezik. Javasoljuk ezeket a lámpákat természetes otthonokba, ahol jellemző az organikus pamut, len, rattan és fa használata.


2021-ben ismét nagy divat a minimál stílus. Az újra gondolt irányzat lényege, hogy funkcionalitás előtérbe helyezése mellett olyan légkört teremtsen, ahol otthonosan érezzük magunkat. Elszakad a hidegnek ható, fehér-szürke-fekete színektől és helyébe meleg föld színeket hoz. Milyen lámpák illenek egy ilyen otthonba? Letisztult és légies? Igen, pont ilyen az új Elettra család. Több változatban, arany és fekete színben is létezik. Pálcái tetszőleges hosszra állíthatók, legnagyobb típusa asztalok fölé tökéletes. Az Eterna lámpák nagy terekbe nyújtanak jó megoldást, ahol csoportosan elhelyezve nemcsak jól funkcionálnak, hanem látványosak is. Érdekességük, hogy a felfelé vetett fény által kellemes indirekt világítást adnak a térnek.


Ha kíváncsi vagy a teljes új Nova Luce kínálatra kattints ide!

40 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page