top of page

Cameleon 2.0

Azt szokták mondani, hogy egy valami örök és az a változás. A technológia folyamatos fejlődését és a trendek változását felismerve a Nowodvorski új tagokkal és színekkel bővítette Cameleon termékcsaládját.


Nem találod a nappalidhoz illő, megfelelő világítást, pedig már régóta keresed? Elképzeléseid most valósággá válhatnak, csak válaszd ki a Neked tetsző búrát, adj hozzá vezetéket, végül válaszd ki a mennyezeti konzolt, a rögzítő elemeket és már készen is van az álomlámpád. Ugye milyen egyszerű? A Cameleon rendszer minden elemét külön-külön ki tudod választani, így teljesen a saját otthonodra és igényeidre tudod szabni a világítást.


A lámpák összeállítását a Cameleon konfigurátor könnyíti meg. Haladj végig az állomásokon és válaszd ki a neked tetsző megoldást! Itt nem téveszthetsz, hiszen a konfigurátor utolsó lépésként felhívja a figyelmedet arra, ha valami nem megfelelő számú vagy nem illeszkedik a rendszerhez.


Inspirációképp összegyűjtöttünk számodra néhány enteriőrt, amit Cameleon rendszerrel világítottak meg. Kattints a képre és átirányítunk a rajta szereplő termék oldalára!Válogass kedvedre a Cameleon búrák változatos formái és színei között, engedd szabadjára a fantáziádat, hogy végül büszkeséggel mondhasd majd: "Igen ez az én lámpám!"

52 megtekintés
bottom of page