top of page

Az üveg varázslata - Újdonságok a TK Lighting kínálatában

A TK Lighting a 2022/2023-as új kínálatában a természetesség mellett az üveg lámpákra is nagy figyelmet fordított. Cikkünkben nem csak az új lámpacsaládokat, de a már eddig is sikeres családok új tagjait is bemutatjuk.


Lehetetlen közömbösnek maradni Cadix lámpa gömb alakú búrái iránt. Választhatsz mennyezeti modelleket egy, négy, hat vagy akár függesztett lámpát hét fényforrással. Az arany és az üveg időtlen párosítása ez a lámpa, mely modern és klasszikus lakásokban egyaránt magával ragadja az oda belépő tekintetét.

 

A Sarius egy arany és fekete vázzal választható opál üveg búrás lámpacsalád. Mit tudna nyújtani, ha őt választanád? A Sarius mennyezeti és függesztett design lámpa ékes díszként és funkcionális kiegészítőként teremt egységet. Az opál üveg gömbök az arany vázon egy csipet luxust csempészve tökéletesen illeszkednek new art deco és modern stílusú terekbe is.

 

Időtlen, letisztult és bármilyen belső térbe beilleszthetők az Aurea kollekció lámpái. Az üveg búra fodrozott, ami érdekes mintát és fényjátékot eredményez. Az univerzális színeknek köszönhetően kiegészítő világításként akár az ágy mellett vagy a nappaliban is hangulatos lehet.

 

Első ránézésre a Satipo kollekció lámpái egyszerűek. Viszont, ha jobban szemügyre veszed őket, akkor egy szemet gyönyörködtető üvegbúrát látsz, mely érdekes díszítése is lehet a helyiségednek.

 

Három ízléses színben, két különböző anyag kombinálásával, üvegből és szövetből született meg a Santana asztali lámpa. A festett üveg test mintázatát megérintve érezni lehet a kidomboruló kis rombuszokat. Egy asztali lámpához képest mérete talán szokatlanul nagy, ám ez teszi őt dekoratívvá.

 

A Fairy egy régi család, melynek mostantól nem nyitott, hanem zárt, teljes gömb alakú a búrája. Az üvegen egy kisebb lyuk biztosítja a megfelelő hőelvezetést, hogy a fényforrás ne melegedjen túl. A család most álló és asztali lámpákkal is bővült.

131 megtekintés
bottom of page