top of page

Az üveg 50 árnyalata

Különlegességre vágysz? Frissítsd fel új üveg lámpáinkkal helyiségeidet! Ezeket az újdonságokat az üveg sajátos felhasználása teszi varázslatossá.

Egyik nagy kedvencünk a Murano lámpacsalád, mely a színek merész használatával és kombinációjával elhozza a vidámságot a szürke hétköznapokba. A búrát az egyedi színkombinációk és a színátmenet teszi izgalmassá, amitől a lámpa fényhatása is nagyon különleges, a falat kicsit megfestve gyönyörű fényjátékot eredményez.


Érdekesség, hogy míg egy laikus úgy gondolhatja, az üveg búrák festéssel kapnak színt, valójában az üveg maga színes, melyből készül. Ebből az érdekes alapanyagból különleges gyártási eljárással színátmenetet képeznek. Ez a lámpacsalád nagyon jól működik gyerekszobákban, cukrászdákban, kávézókban.

 

Visszafogottabb, sokkal kifinomultabb stílust képvisel a Balor család, melynek búrái szintén átmenetesek. A gyártási eljárás ezeknél a lámpacsaládoknál megegyezik, ezáltal az üvegek tükörsimák, így lekapcsolt állapotban is csillognak.


Érdemes külön kiemelnünk a Balor család állólámpáját, mely üzleteink kirakatában is megtekinthető. Arany vázán 4 db tojásdad alakú búra kapott helyet, a búrák alja pedig teljesen opál, míg felfelé fokozatosan halványodik. Ezzel a megoldással a fényforrás nem látszódik, fénye egységes marad. Nagy méretű búrája miatt 600-800 Lumen erősségű LED fényforrást ajánlunk a lámpába az igazán szép fényhatáshoz, ez a hagyományos 60W-os izzónak megfelelő erősségű. A csillár fő világításnak, a fali lámpa pedig hangulatvilágításnak kiválóan alkalmas nappaliba és hálószobába.

 A Chrysi család csak függesztékekből áll, így nagyon jól kiegészíti a Balor család tagjait, jól kombinálhatók egymással. Chrysi lámpák szintén szórt, egységes fényt adnak. Egyes függesztéke konyhába az étkező asztal fölé, vagy a hálószobába az éjjeli szekrény fölé helyezhető.


 

A Flea design stílusú lámpái igazi kis gyöngyszemek, a lakásod ékszereivé válhatnak. Kisebb, nagyobb gömb alakú búrákból állnak, melyek függesztett, asztali és fali lámpákat alkotnak. Ezek a design stílusú opál búrák a szemet kímélve képesek elegendő fényt szolgáltatni.

Mindamellett, hogy esztétikus és praktikus még funkcióban is jól teljesít a család. Fali lámpája közel 4000 Lumenes, viszont fényerőszabályozható, ezáltal könnyedén levehetünk erősségéből a kívánt hangulathoz mérten. A Flea 3-as függesztéke étkezőasztalok fölé, míg egyes függesztéke az éjjeli szekrény fölé lógatható be.

 

Maradva a gömb alakzatnál, színre lép az Odillia lámpacsalád új füstszínű búráival. Elegáns megjelenéssel és titokzatos fényével különleges hangulatot teremt. Ha nappaliban szeretnéd elhelyezni, akkor érdemes általános világítással kombinálni visszafogottabb fénye miatt. Ha hálószobádban sejtelmes hangulatra vágysz, ez a lámpacsalád kiváló választás.

55 megtekintés
bottom of page