top of page

Az év színe 2020-ban a zöld

Frissítve: 2021. febr. 12.

A 2020-as év hatalmas trendszíne a zöld és annak különböző árnyalatai. Sokoldalúan felhasználható, hiszen mind a természetközeli otthonokban jól mutat, mind pedig a visszatérő Retro stílusirányzat egyik alap színe.


Érdekességek erről a színről, hogy állítólag növeli a kreativitást, pozitívan hat a hangulatra és jól párosítható sok más színnel. Éppen ezért bátran használható a lakás bármely pontján, hiszen akár a már meglévő bútorokhoz is könnyen illeszthető. Kínálatunkban számos lámpa található zöld színben, melyek különböző stílusuknak köszönhetően szinte bármely otthont különlegessé varázsolnak.


A zöld egy különleges pasztell árnyalát hozza vissza a Paz termékcsalád álló és asztali lámpáival, melyek színe és formája is igazán egyedi.


Szintén egy különleges zöld szín köszön vissza a Vetro lámpában. Kifinomult anyaghasználatának köszönhetően az alumínium és az akril egyedi megjelenést kölcsönöz. Formavilágát tekintve letisztult, a Retro teljesen új stílusát képviseli.Ha pedig nyitott vagy a merészebb megoldásokra is a 4Concepts Troya és Bilbao álló- és asztali lámpái biztosan elnyerik tetszésed. Ennek a termékcsaládnak a különlegessége, hogy kézi munkával készült, fújt üvegből formázták. Különleges zöld színe nagyon jól illik a fekete, fehér és lilásszürke színű ernyőkhöz.Dobd fel te is otthonod a zöld valamelyik árnyalatával és válaszd ki hozzá a kedvenc lámpádat!

3 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page