top of page

Bimbó5 Studió, ahol teljes az összhang

Frissítve: 2021. febr. 12.

Pók Enikő, a StudioNeked vezető belsőépítész tervezője egy különleges coworking studiót alkotott, ahol semmi sem a véletlen műve. A tereknek, lakberendezési tárgyaknak nemcsak funkciója, hanem koncepciója is van. Vele készített interjúnkból megtudod, milyen gondolatiság rejlik a projekt mögött.


- Milyen célcsoportot szólít meg a Bimbó5 Coworking Center és Oktató Központ? Ez a hely nőknek szól. A központ vezetőjével történt feltáró beszélgetések során úgy fogalmaztuk meg a célcsoportot, hogy olyan ambiciózus hölgyek, kik többet szeretnének az élettől. Akár egy életkorszak válságon túl esve, újradefiniálva önmagukat, amikor figyelmük mindinkább önmagukra és a személyes fejlődésükre irányul. Céljuk, hogy tanuljanak, fejlődjenek, színvonalas társaságba járjanak. Vállalkozó nők, akiknek fontos, hogy egy-egy üzleti beszélgetés alkalmával tapasztalatot cseréljenek, hosszútávú baráti, személyes kapcsolatokat kössenek.


- Mi volt az alapkoncepció? A studiót tudatosan a célközönség ízlésére terveztük. A belsőépítészeti koncepció a harmonikus formákra, finom, nőies színvilágra épül. A különleges közönséghez illően a napjainkban újra divatos Art Deco stíluselemekkel fűszereztük meg az összhatást. A halszálka mintás LVT, az arany színű lámpák, a terazzo mintás kerámialap, a finom bársonyok, kerekded formák igazi Art Deco hangulatot teremtenek. Ez a design a marketing kommunikációs eszközöktől kezdve a legapróbb részletekig mindenben megjelenik.


- A függesztett lámpák nagyon feltűnőek, miért ezekre a típusokra esett a választás? A technikai, az oktatást elősegítő lámpák mellett, az Elter lámpái a terekben a dekorációs elemként, és általános világításként szolgálnak. Választásuknál fontos volt, hogy képviseljék a finom nőiességet és illeszkedjenek a stílushoz. A fém megjelenése, az arany árnyalatok, a kerek és geometrikus formák megfelelőek egy Art Deco környezetbe, ezért a recepcióhoz Nova Luce Palencia és Juliet függesztékek kerültek. Más helyiségekbe, Azzardo Amber Milano, Azzardo Elektra, Nova Luce Filo, és Orlando lámpákat választottunk. Ezek a termékek kecsesek, látványosak, tágas terekbe, nagy belmagassághoz is tökéletesek.


Köszönjük a riportot, még sok ilyen sikeres projektet kívánunk!


203 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page