top of page

A hangulatos terasz titka

Teraszunkat úgy világítsuk meg, hogy hozzunk létre különböző világítási szinteket, variáljunk bátran eltérő világítási megoldásokat. A cél, hogy megnyugtató légkört teremtsünk a szabadban való üldögéléshez, illetve hogy láthatóvá tegyük a ház külső szerkezetét. Ugyanakkor kerüljük a túldíszítettséget, mert a zsúfoltság éppen az ellenkező hatást váltja ki.


A fali lámpák kitűnő eszközök arra, hogy világítási szinteket képezzünk és közepesen erős hangulatvilágítást teremtsünk.


Ha a helyiség szélein növények állnak, tegyünk törpefeszültségű vagy LED-es, leszúrható kerti lámpát a cserepek. A LED-es megoldások rendkívül energiatakarékosak, ezért éjszakai fényként is használhatóak.


Szintén leszúrható vagy besüllyeszthető lámpákat használhatunk arra, hogy alulól világítva emeljük ki a terasz falait, illetve besüllyeszthető lámpákkal a terasz széle mentén fényfüggönyt is képezhetünk. Ez esetben fontos, hogy a lámpákat kizáólag a terasz szélénél helyezzük el, ne keresztezzük vele a helyiséget, mert fényük vakító.40 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page