top of page

5 év garancia Norlys lámpákra

A Norlys kültéri lámpák tökéletes harmóniában vannak a természettel. Megjelenésükben a természet tisztasága, pontossága, célszerűsége köszön vissza.


Közel 50 év gyártási tapasztalat, letisztult formavilág, skandináv fa, réz, galvanizált acél, vagy alumínium alapanyagok jellemzik, melyek színt környezetkímélő porfestéssel kapnak, ezáltal ellenállóak az időjárási viszontagságokkal szemben. Az eredmény olyan precízen kivitelezett, kiváló minőségű kültéri lámpák, melyekre a Norlys gyár minimum 5 év garanciát vállal.


Vásárló igényét messzemenőkig szem előtt tartó Norlys kínálatában a legtöbb lámpa többféle magasságban, mozgásérzékelővel vagy anélkül is rendelhető. Bármelyik tetszene is meg, a szín nem akadály. Szinte minden lámpa elérhető fekete, fehér, szürke, grafit, antik zöld, antik réz, antik arany és antik ezüst színekben is. A design pedig önmagáért beszél!


Ha egyedi patinás lámpát keresel, erre is van megoldás. Válassz a rézből készült családok közül, amelyek felületén felszerelés után az időjárástól függően idővel természetes patina alakul ki.
5 megtekintés
bottom of page