top of page

3 Tipp, hogyan alakíts ki megnyugtató, természetes oázist otthonodban lámpák segítségével.


1. Válassz olyan lámpát, aminek természetes anyagból készült a búrája!

A TK Lighting Linobianco család mennyezeti, függesztett és állólámpája jól kombinálható egymással, így velük könnyen megteremtheted az összhangot a nappalidban. A búra fehér szövetből és jutából készül, melyet a skandináv stílus hangulata vesz körül. Érdekesség, hogy a juta rostszála a pamut után a legnagyobb mennyiségben termesztett szálasanyag.A Liberia nem csak attól különleges, hogy egy teljesen új család, hanem, hogy búrája Thaiföldről importált rafiából készül. A rafia rostot széles körben használják szerte a világon, a szálat, a levelek hátsó oldalán lévő erezetből állítják elő. Ezekkel a lámpákkal szintén kedves, otthonos légkör alakítható ki.


Ismered a rattan anyagot? Kitermelése bár nehéz munka, mégis megéri, hiszen ezt az anyagot puhaság és rugalmasság jellemzi, aminek hála enyhe húzás és szorítás hatására sem károsul. Ha szeretnéd a rattan anyag segítségével becsempészni a természetességet otthonodba, akkor mindenképpen ajánljuk a TK Lighting Boho lámpacsaládját.

 

2. A földszínek kellemes, megnyugtató hatást keltenek, csak úgy mint a természetben.

A TK Lighting egy egészen új családja az Earth, amely a modern stílust képviseli. A földszíneknek köszönhetően otthonodban is átélheted a természet nyújtotta kellemes érzést.


Kiegészítésként ajánljuk a Moby állólámpát, mely óriási méretével tűnik ki a kínálatban található többi állólámpa közül. Magasságát tekintve 245 cm-el számolhatsz, így elsődleges szerepe mellett kiváló dekorációs elemként is funkcionálhat otthonodban. Ami a színeket illeti, bőven van választási lehetőséged, hiszen 5 különböző színben is elérhető, köztük a Föld árnyalataiban.

 

3. A fa melegséget visz az otthonba, hideg színek használata esetén mindenképpen fa kiegészítőkben érdemes gondolkodni.

Igazán különleges fa lámpára vágysz? Az Albero lámpacsalád érdekessége a lámpatestből kiálló részek, melyek gallyak látszatát keltik. A lámpa fényforrását igényeidnek megfelelően választhatod meg, de akár még az okos fényforrások is szóba jöhetnek. (okosfényforrás link "okosfényforrás" szóra) Egyedi kinézetével és modern stílusával lenyűgözheted az otthonodba érkező vendégeket.


A Deva család az eddigi fehér mellett most natúr barnában is színre lép. Asztali és állólámpájával hangulatvilágítást hozhatsz létre, míg a négyes függesztékével általános világítást alakíthatsz ki nappalidban a dohányzó asztal fölött.


A TK Lighting Vaio lámpacsalád fehér és natúr barna színű búrájával nyitott a természetesség felé, ami optimálisan szűri meg a fényt, így kíméli a szemet. A skandináv stílusú család széles választékban elérhető, így bármelyik otthonban megteremtheti a vágyott harmóniát.


281 megtekintés
bottom of page